ЗА НАС

cropped logoBiolo

NATURAL

Добре дошли в нашия уебсайт, където ние от Биоло с гордост представяме нашите натурални балсамови продукти за лична хигиена. Нашата мисия е да предлагаме висококачествени, еко-приятелски и безопасни продукти, които да подпомагат здравословния начин на кожатата на всеки потребител.

Ние предлагаме първите напълно и безусловно натурални БАЛСАМОВИ сапуни, душ гелове, пяни за измиване на лице и пяни за измиване на ръце, наред с други продукти. Всеки един от тези продукти е създаден с особено внимание към детайла, използвайки най-чистите и най-богати на хранителни вещества съставки. Нашите балсамови продукти са обогатени с витамини и минерали, които подхранват кожата, като я оставят мека, гладка и свежа.

Нашите продукти не съдържат изкуствени оцветители, аромати или консерванти и са напълно безопасни за употреба от всички членове на семейството. Те са идеалният избор за тези, които търсят здравословна и естествена алтернатива на традиционните продукти за лична хигиена.

Биоло е посветена на предоставянето на най-високо качество на своите клиенти. Ние гарантираме, че ще бъдете доволни от нашите натурални продукти и ще усетите разликата, която те могат да направят за Вашата кожа и общото Ви здраве. Заповядайте и разгледайте нашия уебсайт с продуктите ни, за да откриете множество от натурални балсамови продукти, които ще преобразят Вашата ежедневна рутина грижа за кожата.

Icon 1

БЕЗ ГЛУТЕН!

Icon 2

БЕЗ ГМО!

Icon 3

БЕЗ СУЛФАТИ!

Icon 4

БЕЗ ПАРАБЕНИ!

Icon 5

Cruelty free

Подхранващи съставки

Всички продукти на BIOLO съдържат хидратиращи и подхранващи съставки, които осигуряват балсамов ефект след употреба, като:

  • Неосапуняеми фракции на базови масла (като кокосово масло, какаово масло, зехтин, конопено масло и др.)
  • Натурални добавки (арганово масло, кокосово масло, какаово масло, камилско мляко, розова вода и др.)
  • Екстракти (невен, розмарин и др.)
  • Етерични масла (масло от мандарина, лавандулово масло, канелено масло и др.)

свържете се СЪС

cropped logoBiolo white

    ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАШИЯ БЮЛЕТИН